Εκτύπωση

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

"Τέντυ" - Αρκουδάκιteddy

Ο τέντυ - το αρκουδάκι - κάθε Παρασκευή επισκέπτεται το σπίτι κάθε παιδιού για ένα Σαββατοκύριακο μαζί με το ημερολόγιό του. Στο ημερολόγιο το παιδί, μαζί με τους γονείς του, περιγράφει πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο παρέα με τον Τέντυ!

 

 

star-smiley-face-downloadΠαιδί Αστεράκι

Κάθε εβδομάδα, ένα παιδί γίνεται ο πρωταγωνιστής της τάξης. Σε ειδικά διαμορφωμένη γωνιά τοποθετεί αγαπημένα του πράγματα και φωτογραφίες που φέρνει από το σπίτι και παρουσιάζει τον εαυτό του. Οι συμμαθητές του παίρνουν συνέντευξη για να το γνωρίσουν καλύτερα. Στο τέλος της εβδομάδας το παιδί παίρνει ένα δίπλωμα ως επιβράβευση των πρωτοβουλιών που ανέλαβε μέσα στην τάξη την εβδομάδα αυτή.

 

 

sxoliki aithoysa 1Δεξιότητες Ζωής

Τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές της σχολικής ζωής με την ανάληψη διαφόρων υπευθυνοτήτων. Καθημερινά είναι υπεύθυνα να αλλάζουν το ημερολόγιο, να τακτοποιούν την τάξη τους, να προετοιμάζονται για το πρωινό τους κ.α.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ

Τσιάκα-Πανοπούλου Αθηνά

Φραντζή 65, 351 00 Λαμία

Τηλ.: 2231037059, 2231047145

Fax: 2231037059

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ