Σχετικά με εμάς

  • 29 χρόνια ποιοτικής εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία.

    Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ιδρύθηκε στην πόλη της Λαμίας το 1992.

    Το σχολείο μας είναι σχεδιασμένο για παιδιά από 14 μηνών έως και 6 χρόνων. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα τα παιδιά έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα, ικανότητες και στυλ μάθησης, γι’ αυτό και η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών λαμβάνει υπόψη την ατομικότητα κάθε παιδιού με εξατομικευμένα προγράμματα.

    Οι όμορφες εγκαταστάσεις μας στελεχώνονται από έμπειρα, αφοσιωμένα άτομα -εκπαιδευτικούς, διοικητικούς υπαλλήλους και βοηθητικό προσωπικό- που καλλιεργούν την αγάπη για μάθηση και εξερεύνηση σε κάθε παιδί, για να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία προσχολικής ηλικίας.

    Είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της εκπαιδευτικής ανάπτυξης, την οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης και την εξάπλωση της φαντασίας σε ένα ασφαλές και «ζεστό» περιβάλλον.

    Ως ηγέτης στην εκπαίδευση των παιδιών στην πρώιμη ηλικία δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε καινοτόμες εκπαιδευτικές λύσεις. Και εκπληρώνουμε την αποστολή μας με ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, πάθος για αριστεία και την ίδια αγάπη για μάθηση που ενσταλάζουμε στους μαθητές μας.

    Το σχολείο αποτελεί πάροχο ίσων ευκαιριών.