Σημείωμα από τη Διεύθυνση

  • Σημείωμα από τη διεύθυνση

    Αγαπητοί γονείς,

    Είναι προνόμιο μου να σας καλωσορίσω στη ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ.  Από τότε που άνοιξε το σχολείο μας το 1992 έχουμε σημειώσει σταθερή πρόοδο προς την καθιέρωση μας ως το σχολείο επιλογής για περισσότερους από 2000 μαθητές στην πόλη της Λαμίας.

    Όσοι γνωρίζουν ήδη το σχολείο μας, θα γνωρίζουν ότι αυτή η επιτυχία επιτεύχθηκε με την επιμονή και τη σκληρή δουλειά όλων των εκπαιδευτικών, των μαθητών και γονέων μας.

    Κάθε φορά που ένας μαθητής έρχεται στο σχολείο μας, δεσμευόμαστε να του παρέχουμε τις ευκαιρίες και την υποστήριξη για να επιτύχει όχι μόνο εξαιρετική ακαδημαϊκή πρόοδο, αλλά και θεμελιώδεις δεξιότητες ζωής, όπως δημιουργικότητα και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων.  Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα ισόβιο πάθος για μάθηση και ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον κόσμο.

    Οι εκπαιδευτικές μας στρατηγικές και η αδιάκοπη επιδίωξή μας για συνεχή βελτίωση της προσφοράς μας είναι αυτό που προωθεί αυτήν τη δέσμευση.  Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο επίπεδο διδασκαλίας καθώς αυτός είναι ο τομέας που έχει αποδειχθεί ότι έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην πρόοδο ενός παιδιού.

    Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, ώστε να ανακαλύψετε το ήθος, το πάθος μας και όλα αυτά που κάνουν το σχολείο μας μοναδικό. Είναι τιμή για μένα να είμαι μέρος αυτού του ζωντανού σχολείου και ελπίζω να θελήσετε να γίνετε μέρος της μεγάλης οικογένειάς μας.

    Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας.