Υγεία και Ασφάλεια

  • Ακολουθούμε στενά τις οδηγίες των κρατικών και τοπικών υγειονομικών αρχών, καθώς φροντίζουμε να διατηρούμε το ασφαλές και υγιές σχολικό περιβάλλον. Οι διαδικασίες υπόκεινται σε αλλαγές καθώς οι κρατικοί κανονισμοί, οι οδηγίες και οι βέλτιστες πρακτικές συνεχίζουν να εξελίσσονται.

    Ενισχυμένες πρακτικές υγείας

    Η διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος σημαίνει αυστηρές πρακτικές καθαριότητας και υγιεινής (όπως συχνό πλύσιμο των χεριών, καθώς και τακτική απολύμανση των επιφανειών και των αντικειμένων στις αίθουσες διδασκαλίας).

    Προστατευτικές μάσκες

    Η κάλυψη του προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους ενήλικες (προσωπικό, γονείς, επισκέπτες) καθώς και για τους μαθητές που φοιτούν στο προνηπιακό και το νηπιακό τμήμα.

    Υγεία και καθαριότητα

    Παρακολουθούμε πάντα τα παιδιά για συμπτώματα ασθένειας και ενημερώνουμε αμέσως τους γονείς. Οι αίθουσες διδασκαλίας καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά με προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά.

    Ασφάλεια τροφίμων

    Το μενού μας σχεδιάζεται από τη συνεργαζόμενη παιδίατρο για να διασφαλιστεί ότι το παιδί σας έχει μια ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή. Κατά τη διάρκεια του γεύματος και του σνακ, όλα τα παιδιά επιβλέπονται από μέλος του προσωπικού.

    Παιδική χαρά και παιχνίδια

    Απολυμαίνουμε συστηματικά τα παιχνίδια και τα επιθεωρούμε για σπασμένα κομμάτια ή χαλαρά μέρη. Για τα παιδιά κάτω των 3 ετών, αναζητούμε πάντα εξαρτήματα που μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους πνιγμού. Όλοι οι χώροι της παιδικής χαράς περιβάλλονται από ασφαλείς περιφράξεις.