Εκτύπωση

ΣΙΤΙΣΗ

Η Γελαστή Φράουλα παρέχει τη δυνατότητα σίτισης των παιδιών, με φρέσκα υλικά, από ντόπια προϊόντα.

healthy-living

Εκτύπωση

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Οι προγραμματισμένες ώρες και τα ακριβή σημεία επιβίβασης και αποβίβασης των παιδιών από το λεωφορείο της ΓΕΛΑΣΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ, καθορίζονται σε συνεννόηση με τo σχολείο.

Τα παιδιά παραδίδονται από τη συνοδό του λεωφορείου στο γονέα ή σε οικείο, σε συνενόηση με τον γονέα, πρόσωπο. Σε περίπτωση αναγκαίας αλλαγής του προσώπου αυτού, ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με τo σχολείο και να ορίσει τα στοιχεία ταυτοποίησης του ατόμου που θα παραλάβει το παιδί.

gelasti banner low1

Εκτύπωση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Εικόνα1Αθηνά Τσιάκα-Πανοπούλου

Πτυχιούχος Βρεφονηπιαγωγός

με ειδικότητα Παιδοψυχολογίας

Η πολύχρονη εμειρία μας βοηθά να οραματιζόμαστε τη νέα γενιά με ιδέες και ιδανικά.

Εκτύπωση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Πρόγραμμα μας περιλαμβάνει

1

 

Προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη: Σε συνεργασία με τη μάθηση. Βιωματική μάθηση σύμφωνα με την οποία η μάθηση πηγάζει μέσα από την εμπειρία, την πράξη και την ανακάλυψη (γωνιά οικοδομικού υλικού, εικαστικών, γωνιά γραφής, υπολογιστή)

Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη: Αποτελεί βασικό στόχο του Σχολείου μας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με τις καθημερινές υπευθυνότητες των παιδιών όπως την αλλαγή ημερολογίου, τακτοποίηση της τάξης κ.λ.π.

Μουσική: Μουσικά όργανα, διάφορα είδη μουσικής, έννοιες χώρου. Στόχος του μαθήματος είναι τα παιδιά να κατακτήσουν τις έννοιες του χώρου και του χρόνου μέσα από μουσικά παιχνίδια. Μαθαίνουν όργανα ορχήστρας, τραγούδια σχετικά με τα θέματα.

Αποδράσεις: Εξωσχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές και κάποιες οι που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα μόνο με τη συνοδεία των γονιών.

Αγγλικά: Τα παιδιά στο Σχολείο έρχονται σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα καθοδηγούμενα από δασκάλα. Η επαφή γίνεται μέσα από παιχνίδια, βιωματικές ασκήσεις. Το μάθημα των Αγγλικών έχει ως στόχο να εξοικειωθούν τα παιδιά με την Αγγλική γλώσσα δίνοντας έμφαση στον προφορικό λόγο.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Τα θέματα που απασχολούν το Σχολείο μας βασίζονται στα ενδιαφέροντα των παιδιών.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Η Γελαστή Φράουλα δίνει έμφαση

  • Στην Διαθεματική προσέγγιση
  • Στην Συνεργατική μάθηση
  • Στα Βιωματικά προγράμματα

ενδεικτικά αναφέρονται, εκπαιδευτικά προγράμματα με θέματα οικολογία, ανακύκλωση, ηλιακό σύστημα, ενέργεια.

Δραστηριότητες: Το Σχολείο πραγματοποιεί ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές επισκέψεις προκειμένου τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις τέχνες και τον πολιτισμό.

Πολιτισμός: Σημαίνει ιεράρχιση ποιοτήτων. Στόχοι της πολιτιστικής εκπαίδευσης είναι η διαμόρφωση προσωπικότητας, η ανάδειξη χαρισμάτων.

 Δράσεις Θεατρικό παιχνίδι, Χορός, Εικαστικά, Δραματοποίηση.

Συνεργασία με παιδίατρο, λογοθεραπευτή, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγο, εργοθεραπευτή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ

Τσιάκα-Πανοπούλου Αθηνά

Φραντζή 65, 351 00 Λαμία

Τηλ.: 2231037059, 2231047145

Fax: 2231037059

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ