Σχετικά με εμάς

  • 32 Χρόνια Ποιοτικής Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία

    Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ, ιδρυμένη στην πόλη της Λαμίας το 1992, προσφέρει 32 χρόνια αφοσίωσης στην ποιοτική εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών στην προσχολική ηλικία.

    Το σχολείο μας είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες παιδιών από 14 μηνών έως 6 χρόνων. Κατανοούμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, με διαφορετικά ενδιαφέροντα, ικανότητες και στυλ μάθησης. Γι’ αυτό, η προσέγγισή μας είναι προσαρμοσμένη στην ατομικότητα κάθε παιδιού, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα που ενισχύουν τη μάθηση και την ανάπτυξη.

    Οι σύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις μας υποστηρίζονται από μια ομάδα έμπειρων και αφοσιωμένων επαγγελματιών – εκπαιδευτικών, διοικητικών υπαλλήλων και βοηθητικού προσωπικού – που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν την αγάπη για τη μάθηση και την εξερεύνηση σε κάθε παιδί. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προσχολική εμπειρία.

    Η δέσμευσή μας εστιάζει στην εκπαιδευτική ανάπτυξη, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και την τόνωση της φαντασίας, μέσα σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά.

    Ως πρωτοπόροι στην εκπαίδευση της πρώιμης παιδικής ηλικίας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες εκπαιδευτικές λύσεις. Εκπληρώνουμε την αποστολή μας με ειλικρίνεια, αφοσίωση και πάθος για την αριστεία – τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε στους μαθητές μας.

    Στη ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ, κάθε παιδί έχει ίσες ευκαιρίες να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gelastif/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427