Σημείωμα από τη Διεύθυνση

  • Σημείωμα από τη διεύθυνση

    Αγαπητοί γονείς, 

    Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στη ΓΕΛΑΣΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ, έναν χώρο όπου η εκπαίδευση συναντά το πάθος και την αφοσίωση. Από την ίδρυσή μας το 1992, έχουμε κάνει σταθερά βήματα προόδου, καθιερώνοντάς μας ως το σχολείο προτίμησης για πάνω από 2.000 μαθητές στην πόλη της Λαμίας.

    Η επιτυχία μας δεν είναι τυχαία. Οφείλεται στην ακούραστη δουλειά και την αφοσίωση των εκπαιδευτικών μας, την υποστήριξη των γονέων και, φυσικά, στην προσπάθεια των μαθητών μας. Μαζί, έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που προάγει την ακαδημαϊκή αριστεία και την ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων ζωής.

    Κάθε μαθητής που έρχεται στο σχολείο μας, γίνεται μέλος μιας κοινότητας που του παρέχει τις ευκαιρίες και την υποστήριξη να αναπτύξει όχι μόνο την ακαδημαϊκή του πρόοδο, αλλά και την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε στους μαθητές μας ένα ισόβιο πάθος για τη μάθηση και μια βαθιά αγάπη για τον κόσμο γύρω τους.

    Οι εκπαιδευτικές μας μέθοδοι και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση είναι οι κεντρικοί πυλώνες της δέσμευσής μας για την αριστεία. Ιδιαίτερα, επικεντρωνόμαστε στην υψηλή ποιότητα διδασκαλίας, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας για την πρόοδο ενός παιδιού.

    Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας. Εδώ, θα ανακαλύψετε τις αξίες, το πάθος και όλα όσα κάνουν το σχολείο μας ξεχωριστό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέρος αυτής της ζωντανής κοινότητας, και θα χαρώ πολύ αν επιλέξετε να γίνετε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

    Σας καλωσορίζουμε θερμά στο σχολείο μας.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gelastif/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427